DKK 270,00

Kursusgruppen "Terapeutiske færdigheder"

13.12.2016 kl. 09:00 Kroghstræde 3, Aalborg Øst
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 270,00

Kursus i terapeutiske færdigheder. Kurset er tilegnet alle AAU’s psykologistuderende uanset semester og giver praktisk indblik i psykologens samtale med en klient. Dagen vil være en blanding af oplæg med mange eksempler fra terapisamtaler, plus demonstrationer og konkrete øvelser med fokus på grundlæggende terapiteknikker. Læs mere for detaljer.

Kurset ”Terapeutiske færdigheder” henvender sig til dig, som er psykologistuderende (uanset semester), der ønsker at blive introduceret til dét at være aktør i terapeutisk arbejde, og lære om grundlæggende færdigheder og teknikker, du som terapeut skal tilegne dig. Kursusdagen vil være en blanding af oplæg med mange eksempler fra terapisamtaler, demonstrationer og konkrete øvelser.


Indhold:
Kurset vil være praksisnært og med fokus på grundlæggende spørge- og samtaleteknikker, opbygning af kontakt, kontrakt og allianceopbygning og -vedligeholdelse.
Underviser Nina Pedersen arbejder særligt med unge som målgruppe, og eksemplerne på kurset vil derfor primært tage udgangspunkt heri. Dog er de grundlæggende terapeutiske færdigheder og temaer, der introduceres, ikke begrænset til denne målgruppe.
Forudsætninger: Ingen særlige forudsætninger. Kurset henvender sig til alle psykologistuderende, som er uden særlig erfaring med den professionelle samtale.


Yderligere information:


Kurset ”Terapeutiske færdigheder” holdes af Ungliv d. 13. december 2016, kl. 9.00-16.00.


Lokation: Lokale 2.127 på Krogstræde 3, 9220 Aalborg Øst


Underviser: Nina Pedersen


Du vil modtage et diplom som bevis på, at du har taget dette kursus.