DKK 325,00

AAULAN + medlemskab

17.03.2017 17:00 Create, Aalborg
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 325,00

SPAR 25 KRONER PÅ AAULAN! I denne pakke får du både et medlemskab af Studentersamfundet samt billet til AAULAN. Et medlemskab giver dig mange fordele i løbet af din studietid, her kan blandt andet nævnes fri fadøl en gang om måneden i Jomfru Ane Gade.

Information in English is available on our facebook page: https://www.facebook.com/AAULANDK/


AAULAN holder endnu en gang LAN i CREATE, hvor flere hundrede studerende fra AAU mødes over en weekend til gaming, brætspil og generel hygge.
Som altid kommer der til være turneringer med med betydelige præmier, samt mulighed for at købe aftensmad i selve CREATE

Yderligere information er løbende tilgængelig på vores hjemmeside, https://aaulan.dk, facebook: https://www.facebook.com/AAULANDK/ og skulle du have yderligere spørgsmål kan du skrive til os på crew@aaulan.dk.


Som medlem af Studentersamfundet vil du i løbet af din studietid få tilbudt en masse fordele, som både kan gøre din studietid nemmere og billigere. Dette kan blandt andet være rabatter til alt fra øl i Jomfru Ane Gade til wellness i Gigantium. Nedenfor har vi listet nogle af vores medlemsfordele. Disse kan du også læse mere om på vores hjemmeside.

  • 1½ times fri fadøl en gang om måneden
  • Medlemspris til samtlige af vores arrangementer (Foredrag, Workshops og universitetsfester)
  • Op til 40 % på svømning og wellness i Svømmeland Nørresundby
  • 40% rabat på svømning og wellness i Gigantium
  • Rabatter i Jomfru Ane Gade
  • Og meget mere.