DKK 325,00

Studiestartsfest + Medlemskab

01.09.2017 kl. 17:00 Gigantium, Aalborg Øst
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 325,00

SPAR 75 KRONER PÅ STUDIESTARTSFESTEN! I denne pakke får du både et medlemskab af Studentersamfundet samt billet til festen. Et medlemskab giver dig mange fordele i løbet af din studietid, her kan blandt andet nævnes fri fadøl en gang om måneden i Jomfru Ane Gade.

Ved køb af denne billet får du ikke “blot” entre til danmarks største Studiestartsfest med fed live musik fra kendte kunstnere, men også et medlemskab af Studentersamfundet, som er Aalborg Universitets største studenterorganisation med over 9.000 medlemmer fordelt på universitetets campusser.

Studiestartsfesten er årets fest på Aalborg Universitet, hvor næsten 4.000 festglade studerende mødes til en legendarisk aften i Gigantium. Efter maden vil kendte kunstnere sætte gang i festen og sørge for at aftenen ikke bliver stille.

Som medlem af Studentersamfundet vil du i løbet af din studietid få tilbudt en masse fordele, som både kan gøre din studietid nemmere og billigere. Dette kan blandt andet være rabatter til alt fra øl i Jomfru Ane Gade til wellness i Gigantium. Nedenfor har vi listet nogle af vores medlemsfordele. Disse kan du også læse mere om på vores hjemmeside.

  • 1½ times fri fadøl en gang om måneden
  • Medlemspris til samtlige af vores arrangementer (Foredrag, Workshops og universitetsfester)
  • Op til 40 % på svømning og wellness i Svømmeland Nørresundby
  • 40% rabat på svømning og wellness i Gigantium
  • Rabatter i Jomfru Ane Gade
  • Og meget mere…

Vi glæder os til at se dig til et brag af en fest!