DKK 300,00

RUSFEST + medlemskab

07.10.2016 kl. 19:00 Kantinen, Aalborg Øst
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 300,00

SPAR 50 KRONER PÅ RUSFESTEN! I denne pakke får du både et medlemskab af Studentersamfundet samt billet til festen. Et medlemskab giver dig mange fordele i løbet af din studietid, her kan blandt andet nævnes fri fadøl en gang om måneden i Jomfru Ane Gade.

Når rusperioden slutter skal dette selvfølgelig fejres med en fest. Derfor runder vi perioden af med RUSfest hvor der vil være øl, cider, bas, citroner og masser af decibel. Så tag din studiegruppe, tutor, kammerater eller måske din forelæser med og hold en fest der vil blive snakket længe om.

RUSfest 2016 bliver afholdt den 8. oktober på Fibigerstræde 15. Kom forbi til happy hour og kom med til et brag af en fest. Halv pris for medlemmer af Studentersamfundet.

Som medlem af Studentersamfundet vil du i løbet af din studietid få tilbudt en masse fordele, som både kan gøre din studietid nemmere og billigere. Dette kan blandt andet være rabatter til alt fra øl i Jomfru Ane Gade til wellness i Gigantium. Nedenfor har vi listet nogle af vores medlemsfordele. Disse kan du også læse mere om på vores hjemmeside.

  • 1½ times fri fadøl en gang om måneden
  • Medlemspris til samtlige af vores arrangementer (Foredrag, Workshops og universitetsfester)
  • Op til 40 % på svømning og wellness i Svømmeland Nørresundby
  • 40% rabat på svømning og wellness i Gigantium
  • Rabatter i Jomfru Ane Gade
  • Og meget mere.