DKK 450,00

Kursus i kognitiv adfærd - udvidet

20.10.2017 kl. 09:00 Kroghstræde 3, Aalborg Øst
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 450,00

Er du psykologistuderende, og interesserer du dig for klinisk psykotraumatologi, kontaktform og klienttilgang til mennesker i krise, samt klinisk metode i traumeterapi? Så er Kursusgruppen AAU's tilbud måske noget for dig.

Rabat hvis medlem af DPS: 10 % - skriv til KursusgruppenAAU@gmail.com med dit DPS-medlemsnummer, så får du en rabatkode til brug når du køber en billet

 

Kursus i kognitiv adfærdsterapi - med psykologer fra UngLiv Er du også træt af kun at lære teori, og føler du, at du mangler praktisk erfaring på studiet?


Så kom med på dette todags udvidet kursus i kognitiv adfærdsterapi for psykologistuderende! Her vil der være fokus på redskaber til omstrukturering af tanker samt arbejdet med skemata og leveregler.


Beskrivelse af kurset:

Kurset er for dig, der er nysgerrig på at lære mere om kognitiv adfærdsterapi og ønsker at udvikle dine kompetencer inden for denne terapiform. På kurset undervises i konkrete redskaber, som kan bruges i praksis. Der er altså fokus på det praktiske i dette kursus. Der afsættes god tid til øvelser, hvor deltagerne kan forvente at få grundig erfaring med:


• Situationsanalyse


• Realistisk tænkning


• Kognitiv omstrukturering af klientens negative automatiske tanker • Forandring af uhensigtsmæssige leveregler og strategier • Kædeanalyse • Den motiverende samtale


- herunder V-analyse og fordele/ulempe skema • Triaden som samtaleredskab • Metakognitiv omstrukturering


 


Efter kurset vil der naturligvis blive udstedet et diplom i dit navn - lige til at vedhæfte dit CV.


Frokost er ikke inkluderet. Vi sørger for kaffe og te, samt lidt godt til ganen i løbet af dagen.


Vi glæder os til at se dig!


For at kunne udstede diplomet i dit navn, giver du ved køb af billet din tilladelse til, at UngLiv må overdrages dit navn. Du giver endvidere tilladelse til, at UngLiv må bruge din emailadresse til at sende dig litteratur, der kan læses til brug for kurset, såfremt dette bliver aktuelt. Dit navn og din emailadresse vil ikke blive anvendt til andre formål.