DKK 270,00

Kursus i Klinisk krisetraumatologi

08.11.2017 kl. 09:00 Kroghstræde 3, Aalborg Øst
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 270,00

På kurset bliver I kort introduceret til den praktiske psykotraumatologi, og vi ser nærmere på kontaktform og tilgang til klienten ud fra en struktureret og eksponeringsorienteret metode.

Hvad: Kursus i klinisk krisetraumatologi ved krise- og beredskabspsykolog Henrik Lyng

 

Hvornår: Onsdag d. 8. november 2017 fra kl. 9-16

 

Hvor: Lokale 3.138

 

Pris: 365 kr.

Medlemmer af DP kan opnå 10 % rabat.

 

Antal kursister: Maks. 26

 

Beskrivelse af kurset:

 

Velkommen til en spændende kursusdag, hvor I bliver introduceret til klinisk arbejde med kriseramte og traumatiserede mennesker. Der findes som bekendt en lang række forskellige metoder til krise- og traumeterapi, og det kan godt betale sig at kende til flere af dem. Ofte er der nemlig behov for at at gå lidt eklektisk til værks, så man kan anskue klientens udfordringer fra flere vinkler. På kurset bliver I kort introduceret til den praktiske psykotraumatologi, og vi ser nærmere på kontaktform og tilgang til klienten ud fra en struktureret og eksponeringsorienteret metode. Undervejs bliver der tid til diskussioner, og I får også mulighed for at afprøve nogle af teknikkerne i praksis. Vi har kun en enkelt dag til rådighed, så dagen bliver intens og fuldt udnyttet.

 

Henrik Lyng er dagens underviser. Henrik er krise- og beredskabspsykolog og direktør i Center for Beredskabspsykologi ApS. Her udvikler han bl.a. kollegastøtteordninger til private og offentlige virksomheder og kriseog beredskabsplaner for arbejdspladser, hvor mennesker kommer under pres. Henrik arbejder også med supervision af forskellige faggrupper og foretager konfliktmæglinger på arbejdspladser, hvor konflikter truer arbejdsmiljøet. Desuden har han klinisk psykologpraksis i Hørsholm og specialiserer sig i at behandle kriseramte og traumatiserede mennesker.

 

Program for dagen:

09.00 – 09.30 Velkomst, præsentation og indledning 

09.30 – 11.00 Introduktion til den kliniske psykotraumatologi 

11.00 – 12.00 Kontaktform og tilgang til klienten 

12.00 – 12.45 Frokost 

12.45 – 14.30 Klinisk metode 

14.30 – 15.45 Træning i klinisk metode 

15.45 – 16.00 Opsamling og afslutning

 

For at kunne udstede diplomet i dit navn, giver du ved køb af billet din tilladelse til, at Henrik Lyng må overdrages dit navn. Dit navn og din emailadresse vil ikke blive anvendt til andre formål.

 

Kursusmaterialer Der udleveres et komplet sæt kursusmaterialer, som bliver tilgængelige på Henrik Lyngs hjemmeside ca. en uge før kurset. Gå til www.beredskabspsykologi.dk. Vælg LOGIN i menuen, find kurset og log ind med koden AAU17.

 

Vi glæder os til at se dig!