DKK 250,00

Medlemskab + Comedy hos Event Aalborg Comedy Club

22.11.2017 kl. 19:00 Maren Turis Gade 6, Aalborg
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 250,00

Vi har taget fat i en af vores samarbejdspartnere og strikket et lækkert GRATIS arrangement sammen til jer medlemmer! Event Aalborg Comedy Club åbner ekstraordinært d. 22. november og vi er inviteret! Open Mic og Mahamad Habane! Dørerne åbnes kl 19 og showet starter kl 20 :) Et medlemskab af Studentersamfundet giver dig mange fordele i løbet af din studietid, her kan blandt andet nævnes fri fadøl en gang om måneden i Jomfru Ane Gade, rabatter til samtlige af vores arrangementer.

Vi har taget fat i en af vores samarbejdspartnere og strikket etlækkert GRATIS arrangement sammen til jer medlemmer!EventAalborg Comedy Club åbner ekstraordinært d. 22. november og vi er inviteret!Aftenenbyder på en "open mic" med upcoming komikere, og så har Event Aalborgdesuden sørget for at Mahamad Habane (Kendt fra Zulu Comedy Galla og snartaktuel med one-man-showet "Man in black") kigger forbi. Barpriserneer yderst studievenlige. Der er siddepladser til 100 og vi kører efter førsttil mølle princippet, så skynd dig at tilmeld dig, før det er for sent. Vi sestil en fantastisk sjov aften i Maren Turis Gade 6!Dørerneåbnes kl 19 og showet starter kl 20 :)


Studentersamfundet er Aalborg Universitets største studenterorganisation med over 9.000 medlemmer fordelt på universitetets campusser. Vi er en organisation som rummer alle studerende og faciliterer alt fra fredagsbarer til opkvalificerende workshops. Yderligere er vi repræsenteret i samtlige ledende organer og er derfor også en studenterpolitisk organisation.

Som medlem af Studentersamfundet vil du i løbet af din studietid få tilbudt en masse fordele, som både kan gøre din studietid nemmere og billigere. Dette kan blandt andet være rabatter til alt fra øl i Jomfru Ane Gade til wellness i Gigantium. Nedenfor har vi listet nogle af vores medlemsfordele. Disse kan du også læse mere om på vores hjemmeside:

  • 1½ times fri fadøl en gang om måneden
  • Medlemspris til samtlige af vores arrangementer (Foredrag, Workshops og universitetsfester)
  • 40% rabat på svømning og wellness i Gigantium
  • Rabatter i Jomfru Ane Gade
  • Og meget mere…

Hvis du ønsker at læse mere om Studentersamfundet kan du besøge vores hjemmeside.