DKK 150,00

Esbjerg medlemskab

31.03.2018 kl. 05:30 Studentersamfundet, Aalborg Øst
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 150,00

Studentersamfundet Esbjerg er grenen af Studentersamfundet der hører til ved AAU Esbjerg. Vi samarbejder med Smuthullet, hvor vi hvert år holder flere arrangementer. Derudover laver vi af og til også sjove og anderledes arrangementer, hvor vi hygger os, og du kan lære dine medstuderende bedre at kende.

Et medlemskab af Studentersamfundet Esbjerg giver dig mange fordele i løbet af din studietid, her kan blandt andet nævnes rabatter til samtlige af vores events og muligheden for at få taget et gratis billede til dit CV.


Studentersamfundet er Aalborg Universitets største studenterorganisation med over 9.000 medlemmer fordelt på universitetets campusser. Studentersamfundet Esbjerg er grenen af Studentersamfundet der hører til ved Aalborg Universitet Esbjerg. Vi samarbejder med Smuthullet, hvor vi hvert år holder flere arrangementer. Derudover laver vi af og til også sjove og anderledes arrangementer, hvor vi hygger os, og du kan lære dine medstuderende bedre at kende. Fordele ved at være medlem er:

  • Det første af vores arrangementer med betaling, du deltager i, er gratis
  • Medlemspris til samtlige af vores arrangementer (LAN, campusfester osv.)
  • Mulighed for gratis foto til dit CV to gange om året
  • Og meget mere…

Hvis du vil følge med i, hvad vi laver, kan du smide et like på vores Facebook side.