DKK 330,00

Tour de fredagsbar + medlemsskab

06.04.2018 kl. 13:30 Kantinen på Strandvejen, Aalborg
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 330,00

Fredag d. 6. April afholder Studentersamfundets barer endnu en gang Tour de Fredagsbar. Tour de Fredagsbar giver dig en unik mulighed for at opleve barerne på universitetet. Bemærk: at du skal benytte medlemsrabatkoden for at få billetten til medlemspris. Læs mere.

Fredag d. 6. April afholder Studentersamfundets barer endnu en gang Tour de Fredagsbar. Hvad enten du endnu ikke har besøgt alle Studentersamfundets fantastiske barer, du trænger til et afbræk fra studiet sammen med vennerne, eller du bare gerne vil rundt til nogle barer og drikke øl, så er dette sjove arrangement lige noget for dig!

Vi starter i Basisbaren d. 6. April klokken 13:30. Her bliver de deltagende delt op i hold af 50 personer, og så bliver holdene ellers sendt afsted med bus rundt til barerne Barbaren, Aalbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar, for til sidst at transportere holdet tilbage til BasisBaren. Undervejs vil der, takket være arrangementets sponsorer, være nogle gratis drikkevarer til deltagerne. Tilbage i BasisBaren er der længe åbent indtil klokken 22:00, hvorefter vi tager i samlet flok ned i Gaden og fortsætter festen til den lyse morgen.

Prisen for deltagelse i dette arrangement er 50 kroner for medlemmer af Studentersamfundet (og 100 kroner for øvrige personer). For dette beløb transporterer vi dig rundt mellem 6 barer, giver dig nogle gratis drikkevarer og forhåbentlig noget gratis øl på en bar i Gaden.

Du tænker muligvis: Jamen hvad med mad? Vi har naturligvis haft samme tanke, og derfor har vi lavet en aftale med Café Campus, således at du ved køb af din billet, kan tilkøbe en sandwich for sølle 30 kroner. Denne sandwich vil så være klar til dig, når du kommer tilbage til BasisBaren efter at have set de 5 andre barer. Derudover vil det være muligt at købe mad fra Café Campus' pølsebod i DE-klubben undervejs.

Vi ses til et brag af en Tour de Fredagsbar!


Som medlem af Studentersamfundet vil du i løbet af din studietid få tilbudt en masse fordele, som både kan gøre din studietid nemmere og billigere. Dette kan blandt andet være rabatter til alt fra øl i Jomfru Ane Gade til wellness i Gigantium. Nedenfor har vi listet nogle af vores medlemsfordele. Disse kan du også læse mere om på vores hjemmeside.

  • 1½ times fri fadøl en gang om måneden
  • Medlemspris til samtlige af vores arrangementer (Foredrag, Workshops og universitetsfester)
  • Op til 40 % på svømning og wellness i Svømmeland Nørresundby
  • 40% rabat på svømning og wellness i Gigantium
  • Rabatter i Jomfru Ane Gade
  • Og meget mere.